Remmotoren met hoog koppel

De remmotorreeks van Lafert is ontworpen volgens klantspecificaties. Volledige controle over alle aspecten van productie biedt vele ontwerpopties, waaronder flenzen, assen, remmen en optimale weerstand tegen externe agenten en vijandige omgevingen voor verven, afdichtingen en magnetische oppervlakken .

AMBY-motoren: uitgerust met DC-remmen met dubbel remoppervlak en hoog remkoppel, stapsgewijs instelbaar (Mf> 1,5Mn), het remmen is nauwkeurig en betrouwbaar.

Deze serie biedt een zeer stille en progressieve remming die kenmerkend is voor DC-remmen, daarom is het aantal starts/uur erg hoog.

AMBZ-motoren: uitgerust met een driefasige AC-rem met dubbel remoppervlak en een hoog remkoppel, stapsgewijs instelbaar (MF> 1,5MN) voor nauwkeurig en betrouwbaar remmen.

Deze serie biedt snel en krachtig remmen, kenmerkend voor wisselremmen, en is de ideale reeks voor algemene toepassingen die een hoge start- en/of remfrequentie vereisen. De serie is ontworpen met een afzonderlijke remvoeding op een speciaal klemmenblok dat de aansluiting van een softstarter of een omvormer mogelijk maakt zonder de bedrading aan te passen.

AMS-motoren: uitgerust met een DC-rem met een enkel remoppervlak en een laag koppel (Mf ≤Mn). Omdat het een DC-rem met een laag koppel is, biedt deze een rustig en soepel progressief remmen, waardoor hij grote massa's veilig en langzaam kan afremmen. Wanneer gestopt, is dit een ideale parkeerrem.

De rem heeft een vast remkoppel en de gietijzeren ventilator is een integraal onderdeel van de rem, waardoor de motor zonder aanpassingen op een machine kan worden gemonteerd.