Advies op maat

 

Je kunt veel doen om aan de slag te gaan met het besparen van energie en het verlagen van je maandelijkse kosten. Het is echter vaak moeilijk om in te schatten wat je in jouw specifieke situatie kan doen en wat de beste keuzes zijn.

 
Brabant aan de slag heeft een pool aan deskundige en professionele energieadviseurs die je persoonlijk een advies kunnen geven over wat voor jou de beste maatregelen aan jouw woning zijn. In een gesprek van ongeveer 1,5 uur neemt de adviseur samen met jou de mogelijkheden door. Je krijgt op basis van dit gesprek een kort verslag met de mogelijkheden specifiek voor jouw woonsituatie. Wil je daarna actief aan de slag!? Mooi! Je persoonlijke adviseur kan je ook daarna verder helpen aan goede installateurs, je helpen en kijken of er subsidies beschikbaar zijn.
De voordelen van een keukentafelgesprek
• Persoonlijk advies voor jouw woonsituatie
• Onafhankelijk en deskundig advies
• Lage kosten van slechts € 25,-
• Professionele adviseurs
• Verslag met een eerste oriëntatie op mogelijke maatregelen
• Ondersteuning bij vervolgmaatregelen
 

Wat kan je verwachten?

Wil je een Keukentafelgesprek, dan kan je dit eenvoudig aanvragen middels onderstaande vragenformulier. We hebben enkele vragen vooraf die we je vragen om in te vullen. Zodoende hebben we al wat informatie om ons goed voor te bereiden op het gesprek. Daarna vind er nog een telefonisch intakegesprek plaats. De keukentafelgesprekken zijn exclusief voor leden van de Energie Coöperatie 073. Om een keukentafelgesprek te kunnen aanvragen moet je daarom eerst lid worden van Energie Coöperatie 073. Na het invullen van de vragen en je bankrekeningnummer zal door de coöperatie 25 euro worden geïncasseerd, dit bedrag is inclusief de contributie van Energie Coöperatie 073 voor het eerste jaar.

Binnen enkele dagen wordt contact met je opgenomen. De energieadviseur komt langs wanneer u dit uitkomt. Het enige wat u hoeft te doen is wellicht een kopje koffie aanbieden, en na te denken waar voor u de prioriteiten liggen.

De adviseur neemt ter plekke met je de mogelijkheden door voor jouw woning. Wil je beperkte maatregelen of helemaal Energieneutraal met je woning? Dan kan de adviseur daar ook in adviseren. Binnen een week ontvang je een verslag met de mogelijkheden.

Vraag een keukentafelgesprek aanVragen voor je persoonlijke energieadviseur:

Huur je een woning of heb je een koopwoning?
HuurKoop

Wat voor een woningtype heb je?

Eventuele opmerkingen:

Mijn bankrekeningnummer:

Het bedrag van 25 euro zal door de coöperatie worden afgeschreven van mijn bankrekening. Door de Nederlandse Vereniging van Banken zijn spelregels voor het incassoverkeer opgesteld. Deze spelregels zijn ook voor de door mij verstrekte machtiging van toepassing.