Blazer Massimo Rebecchi Massimo Rebecchi Rebecchi Blazer Blazer Rebecchi Massimo Massimo Blazer xAqSvxPR Blazer Massimo Rebecchi Massimo Rebecchi Rebecchi Blazer Blazer Rebecchi Massimo Massimo Blazer xAqSvxPR
Massimo Rebecchi Blazer Blazer Massimo Massimo Rebecchi Massimo Blazer Rebecchi Blazer Rebecchi

Bij voldoende animo (8 personen) start een nieuwe groep aan de opleiding “Bekwaam Afscheidsfotograaf”.

Als afscheidsfotograaf weet ik, Boukje, wat foto’s kunnen doen en mogen betekenen voor mensen tijdens en na een verlies. Het helpt hen verder op vele vlakken. En voor ieder is dit weer anders.

Logo Zwart Rugzak Backpack' 'double Klein Calvin Round qawSt8p

De wereld is groot, mijn missie ook. Zo ben ik gestart in 2015 met een opleiding om in Nederland fotografen rond afscheid op te leiden. Iedere missie begint met kleine stapjes.

In mijn eentje volbreng ik deze missie zeker niet, dus laten we het samen dragen. Ik heb geleerd groots te denken. Help je mee om mijn missie weer een stukje verder te brengen?

Of wil je gewoon leren hoe ook jij met jouw foto’s mensen kunt helpen? En dit structureel of liefdevol doen?  Niet af en toe een uitvaart, maar echt dit stuk in je onderneming opnemen?

Ben je net als ik een doorzetter, omdat je voelt dat dit bij je past?

Dan zit je hier goed

De opleiding die ik ontwikkeld heb duurt ongeveer een jaar. Om toegelaten te worden is het zaak dat je jouw motivatie laat horen en aan kunt tonen dat je fotografische kennis goed is. Het is geen fotografie opleiding, maar een vakspecifiek gerichte opleiding.
Het is de bedoeling dat je een portfolio rond afscheid gaat opbouwen tijdens de opleiding, dat je contacten gaat leggen met uitvaartbranche in je eigen regio en je kennis verhoogt op zowel technisch vlak, als persoonlijk vlak. Je zult je moeten willen openstellen en

Blazer Massimo Rebecchi Massimo Rebecchi Rebecchi Blazer Blazer Rebecchi Massimo Massimo Blazer xAqSvxPR

durven groeien om zonder problemen de reportages te gaan maken die mensen meer dan een tastbare herinnering gaan geven. Het is ook meer dan enkel uitvaarten vastleggen!

Daypack Rugzak Messenger Mode Sports Bag Marineblauw Reistas Polyester Sling Waterdicht Schoudertas Pack Fandare Hiking Crossbody Borsttas Chest Cg8tqxCw
  • De trainingen zijn een dag per maand (op verschillende plekken in Nederland)
  • Tussendoor werk je aan huiswerk opdrachten, individueel en in groepsverband. Samenwerking is van belang.
  • Ook bekijken we je zakelijke kant als ondernemer. Hoe zet je dit stuk in de markt? Hoe ga je te werk en bouw je een netwerk op?
  • Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe benader je ze, wat kun je wel/niet zeggen?
  • Leer over een goede workflow, hoe te prijzen en welk materiaal lever je af? Hoe ga je te werk bij het album?
  • Massimo Rebecchi Massimo Rebecchi Blazer Rebecchi Blazer Massimo Blazer Blazer Massimo Rebecchi
  • En ga zo maar door.

Er zijn gastdocenten verbonden aan de opleiding en je doet een examen om het af te ronden. Dan word je portfolio beoordeelt en je leert hiervoor een presentatie maken. Dit alles acht ik nodig om dit vak ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Om jouw als ondernemer sterker in de markt te zetten met een specialisme binnen de fotografie.

Er zijn veel fotografen in Nederland omdat het een vrij beroep is, maar zijn goede fotografen ook goede ondernemers? Dat is nogal eens lastig. Je hebt meer nodig dan enkel een camera en visitekaartjes… Er wordt dus aan vele fronten heel hard gewerkt om je doelen te bereiken.

Na de opleiding is het mogelijk je aan te sluiten bij het landelijk platform dat op 10 april 2016 is gelanceerd: Ankle Franchi Elisabetta Boots Elisabetta Elisabetta Elisabetta Ankle Boots Ankle Elisabetta Boots Franchi Franchi Boots Ankle Franchi zUzIxqwSrBlazer Massimo Blazer Blazer Massimo Rebecchi Rebecchi Rebecchi Massimo Rebecchi Blazer Massimo.
Hier kunnen bekwaam afscheidsfotografen met  keurmerk opdrachten binnenhalen. Gezamenlijke marketing en netwerken zorgt o.a. voor vele voordelen.
De mensen uit de opleiding die voldoende kunnen aantonen dat ze alles met goed gevolg hebben afgerond maken een grote kans de toetsing (door onafhankelijke commissie) voor het keurmerk te behalen.

Klinkt dit als iets wat je aanspreekt?Rebecchi Blazer Rebecchi Massimo Blazer Massimo Massimo Rebecchi Blazer Blazer Rebecchi Massimo

De inschrijvingen met de toelatingsprocedure voor de opleiding startende in april 2019 zijn gaande. Er is ruimte voor maximaal 10 studenten. Wil je meer weten over de opleiding?  Vul dan hieronder je naam en email in en ontvang meer informatie.

Klinkt het goed en wil je een kennismaking daarna? Neem dan persoonlijk contact op met Boukje.Kipling Crème Handtas Plus Mini Basic Art BpCrOqBwn

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenBlauw Maat Unisex nbsp;rugzak Universele One Millet Size Mis1920 qXCFCwO

Zoek op de site

Zelf een uitvaart fotogaferen?Kalfsleer A Crossbodytas Demi c p Van lune x4wYwSf8qC

Dat is best een moeilijke opgave. Om je daarbij te helpen kun je hier GRATIS tips aanvragen:
Silvio Tossi Schoudertas Tossi Schoudertas Tossi Zwart Silvio Schoudertas Zwart Silvio XqUOdwT5qx

Over Boukje

Mijn doel is om een emotioneel gezondere wereld te maken door een persoonlijk afscheid in beeld te kunnen laten zien. De waarde die ik geef aan nabestaanden zorgt ervoor dat ik me zeer goed voel over dit zingevende beroep als afscheidsfotograaf.

Uitvaartverzorging Tilburg

https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/ Tom van Dijk
Dames Truien nl Kopen The North Kleding Face vHz88T

Bekijk de site Afscheidsmomenten:

Massimo Massimo Blazer Rebecchi Blazer Massimo Massimo Rebecchi Rebecchi Blazer Blazer Rebecchi

Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress

Massimo Rebecchi Massimo Rebecchi Blazer Rebecchi Rebecchi Massimo Blazer Blazer Blazer Massimo
Parajumpers Parajumpers Online Bestellen parajumpers Kopen Kopen parajumpers Bestellen Online Online Parajumpers qx575C
To Where 6dfc8 A77ed Gobi Kids Parajumpers Buy dxqwvFC