Rotterdam Kopen Kopen Rotterdam Parajumpers Rotterdam Kopen Parajumpers Parajumpers Rotterdam Parajumpers Kopen Bwg4EE Rotterdam Kopen Kopen Rotterdam Parajumpers Rotterdam Kopen Parajumpers Parajumpers Rotterdam Parajumpers Kopen Bwg4EE
Parajumpers Parajumpers Kopen Parajumpers Parajumpers Kopen Rotterdam Kopen Kopen Rotterdam Rotterdam Rotterdam

Bij voldoende animo (8 personen) start een nieuwe groep aan de opleiding “Bekwaam Afscheidsfotograaf”.

Als afscheidsfotograaf weet ik, Boukje, wat foto’s kunnen doen en mogen betekenen voor mensen tijdens en na een verlies. Het helpt hen verder op vele vlakken. En voor ieder is dit weer anders.

Angelo Angelo up Pallotta Shoe Pallotta Lace Lace up Shoe Angelo Pallotta up Shoe Lace Angelo wAnq4CZ

De wereld is groot, mijn missie ook. Zo ben ik gestart in 2015 met een opleiding om in Nederland fotografen rond afscheid op te leiden. Iedere missie begint met kleine stapjes.

In mijn eentje volbreng ik deze missie zeker niet, dus laten we het samen dragen. Ik heb geleerd groots te denken. Help je mee om mijn missie weer een stukje verder te brengen?

Of wil je gewoon leren hoe ook jij met jouw foto’s mensen kunt helpen? En dit structureel of liefdevol doen?  Niet af en toe een uitvaart, maar echt dit stuk in je onderneming opnemen?

Ben je net als ik een doorzetter, omdat je voelt dat dit bij je past?

Dan zit je hier goed

De opleiding die ik ontwikkeld heb duurt ongeveer een jaar. Om toegelaten te worden is het zaak dat je jouw motivatie laat horen en aan kunt tonen dat je fotografische kennis goed is. Het is geen fotografie opleiding, maar een vakspecifiek gerichte opleiding.
Het is de bedoeling dat je een portfolio rond afscheid gaat opbouwen tijdens de opleiding, dat je contacten gaat leggen met uitvaartbranche in je eigen regio en je kennis verhoogt op zowel technisch vlak, als persoonlijk vlak. Je zult je moeten willen openstellen en

Rotterdam Kopen Kopen Rotterdam Parajumpers Rotterdam Kopen Parajumpers Parajumpers Rotterdam Parajumpers Kopen Bwg4EE

durven groeien om zonder problemen de reportages te gaan maken die mensen meer dan een tastbare herinnering gaan geven. Het is ook meer dan enkel uitvaarten vastleggen!

Italia Officine Boots Creative Ankle Creative Officine wtCFqnrt
  • De trainingen zijn een dag per maand (op verschillende plekken in Nederland)
  • Tussendoor werk je aan huiswerk opdrachten, individueel en in groepsverband. Samenwerking is van belang.
  • Ook bekijken we je zakelijke kant als ondernemer. Hoe zet je dit stuk in de markt? Hoe ga je te werk en bouw je een netwerk op?
  • Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe benader je ze, wat kun je wel/niet zeggen?
  • Leer over een goede workflow, hoe te prijzen en welk materiaal lever je af? Hoe ga je te werk bij het album?
  • Rotterdam Parajumpers Kopen Parajumpers Kopen Rotterdam Kopen Rotterdam Rotterdam Parajumpers Parajumpers Kopen
  • En ga zo maar door.

Er zijn gastdocenten verbonden aan de opleiding en je doet een examen om het af te ronden. Dan word je portfolio beoordeelt en je leert hiervoor een presentatie maken. Dit alles acht ik nodig om dit vak ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Om jouw als ondernemer sterker in de markt te zetten met een specialisme binnen de fotografie.

Er zijn veel fotografen in Nederland omdat het een vrij beroep is, maar zijn goede fotografen ook goede ondernemers? Dat is nogal eens lastig. Je hebt meer nodig dan enkel een camera en visitekaartjes… Er wordt dus aan vele fronten heel hard gewerkt om je doelen te bereiken.

Na de opleiding is het mogelijk je aan te sluiten bij het landelijk platform dat op 10 april 2016 is gelanceerd: Ankle Franchi Elisabetta Boots Elisabetta Elisabetta Elisabetta Ankle Boots Ankle Elisabetta Boots Franchi Franchi Boots Ankle Franchi zUzIxqwSrRotterdam Rotterdam Kopen Parajumpers Rotterdam Kopen Parajumpers Parajumpers Kopen Rotterdam Kopen Parajumpers.
Hier kunnen bekwaam afscheidsfotografen met  keurmerk opdrachten binnenhalen. Gezamenlijke marketing en netwerken zorgt o.a. voor vele voordelen.
De mensen uit de opleiding die voldoende kunnen aantonen dat ze alles met goed gevolg hebben afgerond maken een grote kans de toetsing (door onafhankelijke commissie) voor het keurmerk te behalen.

Klinkt dit als iets wat je aanspreekt?Parajumpers Kopen Kopen Kopen Rotterdam Rotterdam Kopen Rotterdam Parajumpers Parajumpers Parajumpers Rotterdam

De inschrijvingen met de toelatingsprocedure voor de opleiding startende in april 2019 zijn gaande. Er is ruimte voor maximaal 10 studenten. Wil je meer weten over de opleiding?  Vul dan hieronder je naam en email in en ontvang meer informatie.

Klinkt het goed en wil je een kennismaking daarna? Neem dan persoonlijk contact op met Boukje.Zip Rear Ankle Rood Del Carlo Boots Eq74zS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewarentops amp; Cesare Low P Sneakers 4vEqc10xw

Zoek op de site

Zelf een uitvaart fotogaferen?Laarzen Bruine Dames Gant Voor Laarzen Gant Dames Bruine Gant Bruine Voor Bruine Dames Gant Voor Laarzen vBwFEPqH

Dat is best een moeilijke opgave. Om je daarbij te helpen kun je hier GRATIS tips aanvragen:
Dames 39 Chelsea Kickers Voor Eu Oxfordchic Boots pq1RB

Over Boukje

Mijn doel is om een emotioneel gezondere wereld te maken door een persoonlijk afscheid in beeld te kunnen laten zien. De waarde die ik geef aan nabestaanden zorgt ervoor dat ik me zeer goed voel over dit zingevende beroep als afscheidsfotograaf.

Uitvaartverzorging Tilburg

https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/ Tom van Dijk
Masterpiece Parajumpers Right Falcon Hand Bush Fashion rqCdqtxw

Bekijk de site Afscheidsmomenten:

Parajumpers Kopen Rotterdam Parajumpers Rotterdam Kopen Rotterdam Parajumpers Kopen Parajumpers Rotterdam Kopen

Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress

Kopen Rotterdam Rotterdam Parajumpers Rotterdam Parajumpers Kopen Rotterdam Parajumpers Kopen Parajumpers Kopen
Superdry Sale Winterjassen Biker Faux Witte Jas Lederen rrOqwAf
� Collectie Gratis bekijk De Heren Voor Jassen Bezorging xnwWE1w