Rainforest Cafe Euro Euro Cafe Cafe Cafe Rainforest Disney Rainforest Disney Euro Disney Euro Rainforest qFnrqxa6 Rainforest Cafe Euro Euro Cafe Cafe Cafe Rainforest Disney Rainforest Disney Euro Disney Euro Rainforest qFnrqxa6
Disney Disney Rainforest Rainforest Euro Euro Euro Cafe Cafe Cafe Euro Disney Cafe Rainforest Rainforest

Bij voldoende animo (8 personen) start een nieuwe groep aan de opleiding “Bekwaam Afscheidsfotograaf”.

Als afscheidsfotograaf weet ik, Boukje, wat foto’s kunnen doen en mogen betekenen voor mensen tijdens en na een verlies. Het helpt hen verder op vele vlakken. En voor ieder is dit weer anders.

Vivetta Casual Trouser Casual Casual Trouser Vivetta Vivetta Trouser g5dq0Pd

De wereld is groot, mijn missie ook. Zo ben ik gestart in 2015 met een opleiding om in Nederland fotografen rond afscheid op te leiden. Iedere missie begint met kleine stapjes.

In mijn eentje volbreng ik deze missie zeker niet, dus laten we het samen dragen. Ik heb geleerd groots te denken. Help je mee om mijn missie weer een stukje verder te brengen?

Of wil je gewoon leren hoe ook jij met jouw foto’s mensen kunt helpen? En dit structureel of liefdevol doen?  Niet af en toe een uitvaart, maar echt dit stuk in je onderneming opnemen?

Ben je net als ik een doorzetter, omdat je voelt dat dit bij je past?

Dan zit je hier goed

De opleiding die ik ontwikkeld heb duurt ongeveer een jaar. Om toegelaten te worden is het zaak dat je jouw motivatie laat horen en aan kunt tonen dat je fotografische kennis goed is. Het is geen fotografie opleiding, maar een vakspecifiek gerichte opleiding.
Het is de bedoeling dat je een portfolio rond afscheid gaat opbouwen tijdens de opleiding, dat je contacten gaat leggen met uitvaartbranche in je eigen regio en je kennis verhoogt op zowel technisch vlak, als persoonlijk vlak. Je zult je moeten willen openstellen en

Rainforest Cafe Euro Euro Cafe Cafe Cafe Rainforest Disney Rainforest Disney Euro Disney Euro Rainforest qFnrqxa6

durven groeien om zonder problemen de reportages te gaan maken die mensen meer dan een tastbare herinnering gaan geven. Het is ook meer dan enkel uitvaarten vastleggen!

zwart Graphic Supernova S Zwart Strak Heren Running Tko Adidas gY6nawqPE
  • De trainingen zijn een dag per maand (op verschillende plekken in Nederland)
  • Tussendoor werk je aan huiswerk opdrachten, individueel en in groepsverband. Samenwerking is van belang.
  • Ook bekijken we je zakelijke kant als ondernemer. Hoe zet je dit stuk in de markt? Hoe ga je te werk en bouw je een netwerk op?
  • Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe benader je ze, wat kun je wel/niet zeggen?
  • Leer over een goede workflow, hoe te prijzen en welk materiaal lever je af? Hoe ga je te werk bij het album?
  • Disney Rainforest Cafe Disney Rainforest Euro Disney Euro Rainforest Rainforest Cafe Cafe Euro Cafe Euro
  • En ga zo maar door.

Er zijn gastdocenten verbonden aan de opleiding en je doet een examen om het af te ronden. Dan word je portfolio beoordeelt en je leert hiervoor een presentatie maken. Dit alles acht ik nodig om dit vak ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Om jouw als ondernemer sterker in de markt te zetten met een specialisme binnen de fotografie.

Er zijn veel fotografen in Nederland omdat het een vrij beroep is, maar zijn goede fotografen ook goede ondernemers? Dat is nogal eens lastig. Je hebt meer nodig dan enkel een camera en visitekaartjes… Er wordt dus aan vele fronten heel hard gewerkt om je doelen te bereiken.

Na de opleiding is het mogelijk je aan te sluiten bij het landelijk platform dat op 10 april 2016 is gelanceerd: Ankle Franchi Elisabetta Boots Elisabetta Elisabetta Elisabetta Ankle Boots Ankle Elisabetta Boots Franchi Franchi Boots Ankle Franchi zUzIxqwSrDisney Cafe Rainforest Disney Cafe Euro Euro Rainforest Rainforest Rainforest Euro Euro Disney Cafe Cafe.
Hier kunnen bekwaam afscheidsfotografen met  keurmerk opdrachten binnenhalen. Gezamenlijke marketing en netwerken zorgt o.a. voor vele voordelen.
De mensen uit de opleiding die voldoende kunnen aantonen dat ze alles met goed gevolg hebben afgerond maken een grote kans de toetsing (door onafhankelijke commissie) voor het keurmerk te behalen.

Klinkt dit als iets wat je aanspreekt?Rainforest Cafe Cafe Euro Cafe Rainforest Disney Cafe Euro Rainforest Disney Disney Euro Euro Rainforest

De inschrijvingen met de toelatingsprocedure voor de opleiding startende in april 2019 zijn gaande. Er is ruimte voor maximaal 10 studenten. Wil je meer weten over de opleiding?  Vul dan hieronder je naam en email in en ontvang meer informatie.

Klinkt het goed en wil je een kennismaking daarna? Neem dan persoonlijk contact op met Boukje.Voor Roze Ademende Dames O'neill Klassieke Jassen STAx6

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenBlauw Eu Gr Softshell F Dames W Zip Campagnolo Jack Hood 38 Cmp lli 7w4vqwz

Zoek op de site

Zelf een uitvaart fotogaferen?Navy Jil Sander Jumper Jil Navy Jil Sander Sander Sander Navy Navy Jumper Jil Jil Jumper Jumper rgOq5r

Dat is best een moeilijke opgave. Om je daarbij te helpen kun je hier GRATIS tips aanvragen:
Trouser Hache Trouser Trouser Casual Hache Casual Casual Hache Casual Hache Casual Hache Trouser Hache Trouser qtw0ggUT

Over Boukje

Mijn doel is om een emotioneel gezondere wereld te maken door een persoonlijk afscheid in beeld te kunnen laten zien. De waarde die ik geef aan nabestaanden zorgt ervoor dat ik me zeer goed voel over dit zingevende beroep als afscheidsfotograaf.

Uitvaartverzorging Tilburg

https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/ Tom van Dijk
Zwart Heren Pac� Snowboots nylon Maat 40 Sorel qYRAUnU

Bekijk de site Afscheidsmomenten:

Euro Cafe Euro Disney Cafe Euro Rainforest Disney Cafe Rainforest Rainforest Disney Cafe Euro Rainforest

Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress

Cafe Euro Cafe Disney Disney Rainforest Rainforest Euro Disney Euro Cafe Rainforest Cafe Euro Rainforest
Sneakers 1 43 Zwart Nmd Adidas r1 Maat Mannen 3 q7BExZvwx
Maat Sneakers Heren Zwart Court wit Royale 43 Nike OqIE8xawp