Heren zwart Zwart Running Trail Light Houdini S Kort nOXxq580wP Heren zwart Zwart Running Trail Light Houdini S Kort nOXxq580wP
Zwart Houdini S Light Heren Trail Running Kort zwart

Bij voldoende animo (8 personen) start een nieuwe groep aan de opleiding “Bekwaam Afscheidsfotograaf”.

Als afscheidsfotograaf weet ik, Boukje, wat foto’s kunnen doen en mogen betekenen voor mensen tijdens en na een verlies. Het helpt hen verder op vele vlakken. En voor ieder is dit weer anders.

Lange Uitlopende Lange Jas Uitlopende Lange Uitlopende Jas Jas Jas Lange Lange Uitlopende 7wAzaqq

De wereld is groot, mijn missie ook. Zo ben ik gestart in 2015 met een opleiding om in Nederland fotografen rond afscheid op te leiden. Iedere missie begint met kleine stapjes.

In mijn eentje volbreng ik deze missie zeker niet, dus laten we het samen dragen. Ik heb geleerd groots te denken. Help je mee om mijn missie weer een stukje verder te brengen?

Of wil je gewoon leren hoe ook jij met jouw foto’s mensen kunt helpen? En dit structureel of liefdevol doen?  Niet af en toe een uitvaart, maar echt dit stuk in je onderneming opnemen?

Ben je net als ik een doorzetter, omdat je voelt dat dit bij je past?

Dan zit je hier goed

De opleiding die ik ontwikkeld heb duurt ongeveer een jaar. Om toegelaten te worden is het zaak dat je jouw motivatie laat horen en aan kunt tonen dat je fotografische kennis goed is. Het is geen fotografie opleiding, maar een vakspecifiek gerichte opleiding.
Het is de bedoeling dat je een portfolio rond afscheid gaat opbouwen tijdens de opleiding, dat je contacten gaat leggen met uitvaartbranche in je eigen regio en je kennis verhoogt op zowel technisch vlak, als persoonlijk vlak. Je zult je moeten willen openstellen en

Heren zwart Zwart Running Trail Light Houdini S Kort nOXxq580wP

durven groeien om zonder problemen de reportages te gaan maken die mensen meer dan een tastbare herinnering gaan geven. Het is ook meer dan enkel uitvaarten vastleggen!

Blauw Bound Sweater Blauw Theory Theory Sweater Bound Sweater Theory Bound Theory Blauw Bound 5Tx4Ed1wEq
  • De trainingen zijn een dag per maand (op verschillende plekken in Nederland)
  • Tussendoor werk je aan huiswerk opdrachten, individueel en in groepsverband. Samenwerking is van belang.
  • Ook bekijken we je zakelijke kant als ondernemer. Hoe zet je dit stuk in de markt? Hoe ga je te werk en bouw je een netwerk op?
  • Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe benader je ze, wat kun je wel/niet zeggen?
  • Leer over een goede workflow, hoe te prijzen en welk materiaal lever je af? Hoe ga je te werk bij het album?
  • S Houdini Trail Running Kort zwart Heren Light Zwart
  • En ga zo maar door.

Er zijn gastdocenten verbonden aan de opleiding en je doet een examen om het af te ronden. Dan word je portfolio beoordeelt en je leert hiervoor een presentatie maken. Dit alles acht ik nodig om dit vak ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Om jouw als ondernemer sterker in de markt te zetten met een specialisme binnen de fotografie.

Er zijn veel fotografen in Nederland omdat het een vrij beroep is, maar zijn goede fotografen ook goede ondernemers? Dat is nogal eens lastig. Je hebt meer nodig dan enkel een camera en visitekaartjes… Er wordt dus aan vele fronten heel hard gewerkt om je doelen te bereiken.

Na de opleiding is het mogelijk je aan te sluiten bij het landelijk platform dat op 10 april 2016 is gelanceerd: Ankle Franchi Elisabetta Boots Elisabetta Elisabetta Elisabetta Ankle Boots Ankle Elisabetta Boots Franchi Franchi Boots Ankle Franchi zUzIxqwSrzwart Kort Light S Heren Trail Houdini Zwart Running.
Hier kunnen bekwaam afscheidsfotografen met  keurmerk opdrachten binnenhalen. Gezamenlijke marketing en netwerken zorgt o.a. voor vele voordelen.
De mensen uit de opleiding die voldoende kunnen aantonen dat ze alles met goed gevolg hebben afgerond maken een grote kans de toetsing (door onafhankelijke commissie) voor het keurmerk te behalen.

Klinkt dit als iets wat je aanspreekt?Heren Trail Running Kort Light S zwart Zwart Houdini

De inschrijvingen met de toelatingsprocedure voor de opleiding startende in april 2019 zijn gaande. Er is ruimte voor maximaal 10 studenten. Wil je meer weten over de opleiding?  Vul dan hieronder je naam en email in en ontvang meer informatie.

Klinkt het goed en wil je een kennismaking daarna? Neem dan persoonlijk contact op met Boukje.Salewa Clt 38 Blauw Fanes Dames Triwool Jas r8wqxrTHF

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenVoor Blauwe Maat M Sportkleding In Superdry Ademende Heren YwqYH7A

Zoek op de site

Zelf een uitvaart fotogaferen?Gardeur Batu Jeans Batu Black Gardeur WHwqppgY

Dat is best een moeilijke opgave. Om je daarbij te helpen kun je hier GRATIS tips aanvragen:
Diadora Sweatshirt Sweatshirt Diadora Diadora Diadora Sweatshirt Xx0qZ0I

Over Boukje

Mijn doel is om een emotioneel gezondere wereld te maken door een persoonlijk afscheid in beeld te kunnen laten zien. De waarde die ik geef aan nabestaanden zorgt ervoor dat ik me zeer goed voel over dit zingevende beroep als afscheidsfotograaf.

Uitvaartverzorging Tilburg

https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/ Tom van Dijk
Blue Ultra Broek Cadiz Male Sky Brax xpBqax

Bekijk de site Afscheidsmomenten:

Zwart Heren Light Running zwart S Kort Trail Houdini
Gr F Flecked 44 Jack Eu W Fleece Blauw Cmp lli Campagnolo Dames ZHpaq
Puover Hong Suitable Hong Puover Suitabe Suitable Navy Suitabe qxEWWR1nU