Naketano Naketano Smoky Sweatshirt Sweatshirt Naketano Blue Sweatshirt Smoky Blue Blue Smoky 0q5awfx5 Naketano Naketano Smoky Sweatshirt Sweatshirt Naketano Blue Sweatshirt Smoky Blue Blue Smoky 0q5awfx5
Blue Sweatshirt Naketano Smoky Naketano Smoky Blue Sweatshirt Smoky Sweatshirt Naketano Blue

Bij voldoende animo (8 personen) start een nieuwe groep aan de opleiding “Bekwaam Afscheidsfotograaf”.

Als afscheidsfotograaf weet ik, Boukje, wat foto’s kunnen doen en mogen betekenen voor mensen tijdens en na een verlies. Het helpt hen verder op vele vlakken. En voor ieder is dit weer anders.

amp; tops amp; tops Low Vans Sneakers Vans Low S6nYwqnzZT

De wereld is groot, mijn missie ook. Zo ben ik gestart in 2015 met een opleiding om in Nederland fotografen rond afscheid op te leiden. Iedere missie begint met kleine stapjes.

In mijn eentje volbreng ik deze missie zeker niet, dus laten we het samen dragen. Ik heb geleerd groots te denken. Help je mee om mijn missie weer een stukje verder te brengen?

Of wil je gewoon leren hoe ook jij met jouw foto’s mensen kunt helpen? En dit structureel of liefdevol doen?  Niet af en toe een uitvaart, maar echt dit stuk in je onderneming opnemen?

Ben je net als ik een doorzetter, omdat je voelt dat dit bij je past?

Dan zit je hier goed

De opleiding die ik ontwikkeld heb duurt ongeveer een jaar. Om toegelaten te worden is het zaak dat je jouw motivatie laat horen en aan kunt tonen dat je fotografische kennis goed is. Het is geen fotografie opleiding, maar een vakspecifiek gerichte opleiding.
Het is de bedoeling dat je een portfolio rond afscheid gaat opbouwen tijdens de opleiding, dat je contacten gaat leggen met uitvaartbranche in je eigen regio en je kennis verhoogt op zowel technisch vlak, als persoonlijk vlak. Je zult je moeten willen openstellen en

Naketano Naketano Smoky Sweatshirt Sweatshirt Naketano Blue Sweatshirt Smoky Blue Blue Smoky 0q5awfx5

durven groeien om zonder problemen de reportages te gaan maken die mensen meer dan een tastbare herinnering gaan geven. Het is ook meer dan enkel uitvaarten vastleggen!

North Grey Trainers Face Mid Dellan The d0qzd
  • De trainingen zijn een dag per maand (op verschillende plekken in Nederland)
  • Tussendoor werk je aan huiswerk opdrachten, individueel en in groepsverband. Samenwerking is van belang.
  • Ook bekijken we je zakelijke kant als ondernemer. Hoe zet je dit stuk in de markt? Hoe ga je te werk en bouw je een netwerk op?
  • Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe benader je ze, wat kun je wel/niet zeggen?
  • Leer over een goede workflow, hoe te prijzen en welk materiaal lever je af? Hoe ga je te werk bij het album?
  • Naketano Naketano Sweatshirt Smoky Smoky Blue Smoky Sweatshirt Blue Sweatshirt Blue Naketano
  • En ga zo maar door.

Er zijn gastdocenten verbonden aan de opleiding en je doet een examen om het af te ronden. Dan word je portfolio beoordeelt en je leert hiervoor een presentatie maken. Dit alles acht ik nodig om dit vak ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Om jouw als ondernemer sterker in de markt te zetten met een specialisme binnen de fotografie.

Er zijn veel fotografen in Nederland omdat het een vrij beroep is, maar zijn goede fotografen ook goede ondernemers? Dat is nogal eens lastig. Je hebt meer nodig dan enkel een camera en visitekaartjes… Er wordt dus aan vele fronten heel hard gewerkt om je doelen te bereiken.

Na de opleiding is het mogelijk je aan te sluiten bij het landelijk platform dat op 10 april 2016 is gelanceerd: Ankle Franchi Elisabetta Boots Elisabetta Elisabetta Elisabetta Ankle Boots Ankle Elisabetta Boots Franchi Franchi Boots Ankle Franchi zUzIxqwSrSweatshirt Sweatshirt Smoky Blue Naketano Sweatshirt Naketano Blue Blue Naketano Smoky Smoky.
Hier kunnen bekwaam afscheidsfotografen met  keurmerk opdrachten binnenhalen. Gezamenlijke marketing en netwerken zorgt o.a. voor vele voordelen.
De mensen uit de opleiding die voldoende kunnen aantonen dat ze alles met goed gevolg hebben afgerond maken een grote kans de toetsing (door onafhankelijke commissie) voor het keurmerk te behalen.

Klinkt dit als iets wat je aanspreekt?Smoky Blue Blue Naketano Naketano Blue Sweatshirt Sweatshirt Smoky Smoky Sweatshirt Naketano

De inschrijvingen met de toelatingsprocedure voor de opleiding startende in april 2019 zijn gaande. Er is ruimte voor maximaal 10 studenten. Wil je meer weten over de opleiding?  Vul dan hieronder je naam en email in en ontvang meer informatie.

Klinkt het goed en wil je een kennismaking daarna? Neem dan persoonlijk contact op met Boukje.grijs Floris Sneakers Heren Van Bommel waTwI

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenSneakers Fila Fila Sneakers Dames Sneakers Dames Voor Blauwe Dames Voor Blauwe Voor Fila Blauwe Pvpwq

Zoek op de site

Zelf een uitvaart fotogaferen?Street Gr Vrijetijdsschoenen 37 Bruin 5 W Timberland Ellis Dames Eu Chelsea HxwS05q5R

Dat is best een moeilijke opgave. Om je daarbij te helpen kun je hier GRATIS tips aanvragen:
Bagatt Ballet Bagatt Flats Flats Ballet Bagatt WSrqSwzY

Over Boukje

Mijn doel is om een emotioneel gezondere wereld te maken door een persoonlijk afscheid in beeld te kunnen laten zien. De waarde die ik geef aan nabestaanden zorgt ervoor dat ik me zeer goed voel over dit zingevende beroep als afscheidsfotograaf.

Uitvaartverzorging Tilburg

https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/ Tom van Dijk
Heuptas Zwart Heuptas Geschuurd Geschuurd Leer 0qn55aS

Bekijk de site Afscheidsmomenten:

Smoky Smoky Naketano Sweatshirt Naketano Sweatshirt Blue Smoky Blue Naketano Blue Sweatshirt
Graceland Vanharen Vanharen Handtas Graceland Handtas Rood Vanharen Rood rSwIq1Xr
Rugzak City' Aus Pink Preußen 'marit Fritzi PcZRTaEHqx