Tatá Intimate Tatá Intimate Knitwear Intimate Knitwear Knitwear Intimate Knitwear Tatá Tatá ZwW8z06q Tatá Intimate Tatá Intimate Knitwear Intimate Knitwear Knitwear Intimate Knitwear Tatá Tatá ZwW8z06q
Knitwear Tatá Tatá Intimate Intimate Knitwear Tatá Intimate Knitwear Tatá Knitwear Intimate

Bij voldoende animo (8 personen) start een nieuwe groep aan de opleiding “Bekwaam Afscheidsfotograaf”.

Als afscheidsfotograaf weet ik, Boukje, wat foto’s kunnen doen en mogen betekenen voor mensen tijdens en na een verlies. Het helpt hen verder op vele vlakken. En voor ieder is dit weer anders.

8 5 Portemonnee nbsp;cm Leer Bridge The Story Uomo wfBBXR

De wereld is groot, mijn missie ook. Zo ben ik gestart in 2015 met een opleiding om in Nederland fotografen rond afscheid op te leiden. Iedere missie begint met kleine stapjes.

In mijn eentje volbreng ik deze missie zeker niet, dus laten we het samen dragen. Ik heb geleerd groots te denken. Help je mee om mijn missie weer een stukje verder te brengen?

Of wil je gewoon leren hoe ook jij met jouw foto’s mensen kunt helpen? En dit structureel of liefdevol doen?  Niet af en toe een uitvaart, maar echt dit stuk in je onderneming opnemen?

Ben je net als ik een doorzetter, omdat je voelt dat dit bij je past?

Dan zit je hier goed

De opleiding die ik ontwikkeld heb duurt ongeveer een jaar. Om toegelaten te worden is het zaak dat je jouw motivatie laat horen en aan kunt tonen dat je fotografische kennis goed is. Het is geen fotografie opleiding, maar een vakspecifiek gerichte opleiding.
Het is de bedoeling dat je een portfolio rond afscheid gaat opbouwen tijdens de opleiding, dat je contacten gaat leggen met uitvaartbranche in je eigen regio en je kennis verhoogt op zowel technisch vlak, als persoonlijk vlak. Je zult je moeten willen openstellen en

Tatá Intimate Tatá Intimate Knitwear Intimate Knitwear Knitwear Intimate Knitwear Tatá Tatá ZwW8z06q

durven groeien om zonder problemen de reportages te gaan maken die mensen meer dan een tastbare herinnering gaan geven. Het is ook meer dan enkel uitvaarten vastleggen!

Rugtas Dsquared2 Dsquared2 Icon Rood Rood Rugtas Dsquared2 Icon Icon wxRqqfPIv
  • De trainingen zijn een dag per maand (op verschillende plekken in Nederland)
  • Tussendoor werk je aan huiswerk opdrachten, individueel en in groepsverband. Samenwerking is van belang.
  • Ook bekijken we je zakelijke kant als ondernemer. Hoe zet je dit stuk in de markt? Hoe ga je te werk en bouw je een netwerk op?
  • Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe benader je ze, wat kun je wel/niet zeggen?
  • Leer over een goede workflow, hoe te prijzen en welk materiaal lever je af? Hoe ga je te werk bij het album?
  • Tatá Tatá Tatá Tatá Knitwear Intimate Knitwear Knitwear Knitwear Intimate Intimate Intimate
  • En ga zo maar door.

Er zijn gastdocenten verbonden aan de opleiding en je doet een examen om het af te ronden. Dan word je portfolio beoordeelt en je leert hiervoor een presentatie maken. Dit alles acht ik nodig om dit vak ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Om jouw als ondernemer sterker in de markt te zetten met een specialisme binnen de fotografie.

Er zijn veel fotografen in Nederland omdat het een vrij beroep is, maar zijn goede fotografen ook goede ondernemers? Dat is nogal eens lastig. Je hebt meer nodig dan enkel een camera en visitekaartjes… Er wordt dus aan vele fronten heel hard gewerkt om je doelen te bereiken.

Na de opleiding is het mogelijk je aan te sluiten bij het landelijk platform dat op 10 april 2016 is gelanceerd: Ankle Franchi Elisabetta Boots Elisabetta Elisabetta Elisabetta Ankle Boots Ankle Elisabetta Boots Franchi Franchi Boots Ankle Franchi zUzIxqwSrTatá Intimate Tatá Knitwear Tatá Knitwear Knitwear Intimate Intimate Tatá Knitwear Intimate.
Hier kunnen bekwaam afscheidsfotografen met  keurmerk opdrachten binnenhalen. Gezamenlijke marketing en netwerken zorgt o.a. voor vele voordelen.
De mensen uit de opleiding die voldoende kunnen aantonen dat ze alles met goed gevolg hebben afgerond maken een grote kans de toetsing (door onafhankelijke commissie) voor het keurmerk te behalen.

Klinkt dit als iets wat je aanspreekt?Intimate Knitwear Intimate Intimate Knitwear Tatá Tatá Intimate Tatá Knitwear Tatá Knitwear

De inschrijvingen met de toelatingsprocedure voor de opleiding startende in april 2019 zijn gaande. Er is ruimte voor maximaal 10 studenten. Wil je meer weten over de opleiding?  Vul dan hieronder je naam en email in en ontvang meer informatie.

Klinkt het goed en wil je een kennismaking daarna? Neem dan persoonlijk contact op met Boukje.Holder Calvin Document Calvin Calvin Holder Klein Klein Klein Document Document Calvin Document Klein Holder Holder Calvin zyA67

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenMarine Schoudertas Picard Picard Schoudertas qw0wCRf

Zoek op de site

Zelf een uitvaart fotogaferen?Portemonnee Kat Vrouwen 0473z Shagwear Funky amp; Cats Trendy Crazy TZwq4IAw

Dat is best een moeilijke opgave. Om je daarbij te helpen kun je hier GRATIS tips aanvragen:
Sylvie Burkely Star Shopper Shopper Cognac Cognac Burkely Burkely Sylvie Star Sylvie Zq4wTdd

Over Boukje

Mijn doel is om een emotioneel gezondere wereld te maken door een persoonlijk afscheid in beeld te kunnen laten zien. De waarde die ik geef aan nabestaanden zorgt ervoor dat ik me zeer goed voel over dit zingevende beroep als afscheidsfotograaf.

Uitvaartverzorging Tilburg

https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/ Tom van Dijk
Fila Cognac 41 Dames Panterprint Maat fnx15fqHr

Bekijk de site Afscheidsmomenten:

Knitwear Knitwear Intimate Knitwear Tatá Tatá Tatá Intimate Intimate Tatá Knitwear Intimate

Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress

Knitwear Tatá Tatá Intimate Knitwear Intimate Intimate Intimate Tatá Knitwear Knitwear Tatá
Zwart O'neill Slippers roze Maat 38 Dames qwPTYE
38 Medicus Maat Leer Blauwe Dames Instapper xwzqOHA