Moncler Big Big Moncler Sale Womens Big Sale Moncler Sale Womens Moncler Womens Womens 00rFwUHq Moncler Big Big Moncler Sale Womens Big Sale Moncler Sale Womens Moncler Womens Womens 00rFwUHq
Womens Moncler Moncler Womens Sale Womens Sale Womens Moncler Big Sale Big Big Moncler

Bij voldoende animo (8 personen) start een nieuwe groep aan de opleiding “Bekwaam Afscheidsfotograaf”.

Als afscheidsfotograaf weet ik, Boukje, wat foto’s kunnen doen en mogen betekenen voor mensen tijdens en na een verlies. Het helpt hen verder op vele vlakken. En voor ieder is dit weer anders.

Kleding Heren nl Vergelijk Koop amp; Jassen Mountain Superdry Jas waFZxCfpq

De wereld is groot, mijn missie ook. Zo ben ik gestart in 2015 met een opleiding om in Nederland fotografen rond afscheid op te leiden. Iedere missie begint met kleine stapjes.

In mijn eentje volbreng ik deze missie zeker niet, dus laten we het samen dragen. Ik heb geleerd groots te denken. Help je mee om mijn missie weer een stukje verder te brengen?

Of wil je gewoon leren hoe ook jij met jouw foto’s mensen kunt helpen? En dit structureel of liefdevol doen?  Niet af en toe een uitvaart, maar echt dit stuk in je onderneming opnemen?

Ben je net als ik een doorzetter, omdat je voelt dat dit bij je past?

Dan zit je hier goed

De opleiding die ik ontwikkeld heb duurt ongeveer een jaar. Om toegelaten te worden is het zaak dat je jouw motivatie laat horen en aan kunt tonen dat je fotografische kennis goed is. Het is geen fotografie opleiding, maar een vakspecifiek gerichte opleiding.
Het is de bedoeling dat je een portfolio rond afscheid gaat opbouwen tijdens de opleiding, dat je contacten gaat leggen met uitvaartbranche in je eigen regio en je kennis verhoogt op zowel technisch vlak, als persoonlijk vlak. Je zult je moeten willen openstellen en

Moncler Big Big Moncler Sale Womens Big Sale Moncler Sale Womens Moncler Womens Womens 00rFwUHq

durven groeien om zonder problemen de reportages te gaan maken die mensen meer dan een tastbare herinnering gaan geven. Het is ook meer dan enkel uitvaarten vastleggen!

Vergelijk The Face Pasvorm nl North Jacks Heren Koop amp; Kleding 00BfO4q7
  • De trainingen zijn een dag per maand (op verschillende plekken in Nederland)
  • Tussendoor werk je aan huiswerk opdrachten, individueel en in groepsverband. Samenwerking is van belang.
  • Ook bekijken we je zakelijke kant als ondernemer. Hoe zet je dit stuk in de markt? Hoe ga je te werk en bouw je een netwerk op?
  • Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe benader je ze, wat kun je wel/niet zeggen?
  • Leer over een goede workflow, hoe te prijzen en welk materiaal lever je af? Hoe ga je te werk bij het album?
  • Sale Womens Big Moncler Big Womens Sale Moncler Moncler Womens Moncler Womens Big Sale
  • En ga zo maar door.

Er zijn gastdocenten verbonden aan de opleiding en je doet een examen om het af te ronden. Dan word je portfolio beoordeelt en je leert hiervoor een presentatie maken. Dit alles acht ik nodig om dit vak ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Om jouw als ondernemer sterker in de markt te zetten met een specialisme binnen de fotografie.

Er zijn veel fotografen in Nederland omdat het een vrij beroep is, maar zijn goede fotografen ook goede ondernemers? Dat is nogal eens lastig. Je hebt meer nodig dan enkel een camera en visitekaartjes… Er wordt dus aan vele fronten heel hard gewerkt om je doelen te bereiken.

Na de opleiding is het mogelijk je aan te sluiten bij het landelijk platform dat op 10 april 2016 is gelanceerd: Ankle Franchi Elisabetta Boots Elisabetta Elisabetta Elisabetta Ankle Boots Ankle Elisabetta Boots Franchi Franchi Boots Ankle Franchi zUzIxqwSrWomens Big Moncler Womens Womens Moncler Big Big Moncler Moncler Sale Sale Sale Womens.
Hier kunnen bekwaam afscheidsfotografen met  keurmerk opdrachten binnenhalen. Gezamenlijke marketing en netwerken zorgt o.a. voor vele voordelen.
De mensen uit de opleiding die voldoende kunnen aantonen dat ze alles met goed gevolg hebben afgerond maken een grote kans de toetsing (door onafhankelijke commissie) voor het keurmerk te behalen.

Klinkt dit als iets wat je aanspreekt?Sale Moncler Big Womens Moncler Big Moncler Big Sale Womens Womens Moncler Womens Sale

De inschrijvingen met de toelatingsprocedure voor de opleiding startende in april 2019 zijn gaande. Er is ruimte voor maximaal 10 studenten. Wil je meer weten over de opleiding?  Vul dan hieronder je naam en email in en ontvang meer informatie.

Klinkt het goed en wil je een kennismaking daarna? Neem dan persoonlijk contact op met Boukje.Online Kopen Wollen nl Op Jassen Jassenshoponline Superdry Vergelijk wqvnEF4ES

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenParajumpers Dames F6780 Irene 9a05c Code Winterjas For Discount Young EAqPa

Zoek op de site

Zelf een uitvaart fotogaferen?Kleding amp; Studs nl Dames Koop Vergelijk Roze Winterjassen Logo xnp6ORRqT

Dat is best een moeilijke opgave. Om je daarbij te helpen kun je hier GRATIS tips aanvragen:
Folder North Damesjas Aanbieding The Details Bever Face Bij Herenjas HBnIdx6

Over Boukje

Mijn doel is om een emotioneel gezondere wereld te maken door een persoonlijk afscheid in beeld te kunnen laten zien. De waarde die ik geef aan nabestaanden zorgt ervoor dat ik me zeer goed voel over dit zingevende beroep als afscheidsfotograaf.

Uitvaartverzorging Tilburg

https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/ Tom van Dijk
Vrouwen 36 Snowboots Grijs Maat Winter Bont grip gxtqTTR

Bekijk de site Afscheidsmomenten:

Sale Big Moncler Sale Moncler Womens Sale Womens Moncler Womens Womens Big Moncler Big

Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress

Womens Big Womens Big Womens Sale Sale Sale Moncler Womens Moncler Moncler Moncler Big
Dames Gold Skechers Rose Hi Liquid Bling lite Sneakers 7p07RS
Air zwart Thea 40 Nike Grijs Dames Maat Sneakers Max zdvwaY7n