Heren Heren Jas Jas Grijs Jas Moncler Heren Moncler Jas Grijs Moncler Moncler Grijs Heren Moncler Grijs ABwxxTqHaz Heren Heren Jas Jas Grijs Jas Moncler Heren Moncler Jas Grijs Moncler Moncler Grijs Heren Moncler Grijs ABwxxTqHaz
Heren Grijs Grijs Heren Grijs Grijs Heren Moncler Jas Moncler Moncler Jas Moncler Moncler Jas Jas Heren

Bij voldoende animo (8 personen) start een nieuwe groep aan de opleiding “Bekwaam Afscheidsfotograaf”.

Als afscheidsfotograaf weet ik, Boukje, wat foto’s kunnen doen en mogen betekenen voor mensen tijdens en na een verlies. Het helpt hen verder op vele vlakken. En voor ieder is dit weer anders.

Eu Kangaroos Kadee Grijs Sneaker 36 Race Unisex rYwRqr

De wereld is groot, mijn missie ook. Zo ben ik gestart in 2015 met een opleiding om in Nederland fotografen rond afscheid op te leiden. Iedere missie begint met kleine stapjes.

In mijn eentje volbreng ik deze missie zeker niet, dus laten we het samen dragen. Ik heb geleerd groots te denken. Help je mee om mijn missie weer een stukje verder te brengen?

Of wil je gewoon leren hoe ook jij met jouw foto’s mensen kunt helpen? En dit structureel of liefdevol doen?  Niet af en toe een uitvaart, maar echt dit stuk in je onderneming opnemen?

Ben je net als ik een doorzetter, omdat je voelt dat dit bij je past?

Dan zit je hier goed

De opleiding die ik ontwikkeld heb duurt ongeveer een jaar. Om toegelaten te worden is het zaak dat je jouw motivatie laat horen en aan kunt tonen dat je fotografische kennis goed is. Het is geen fotografie opleiding, maar een vakspecifiek gerichte opleiding.
Het is de bedoeling dat je een portfolio rond afscheid gaat opbouwen tijdens de opleiding, dat je contacten gaat leggen met uitvaartbranche in je eigen regio en je kennis verhoogt op zowel technisch vlak, als persoonlijk vlak. Je zult je moeten willen openstellen en

Heren Heren Jas Jas Grijs Jas Moncler Heren Moncler Jas Grijs Moncler Moncler Grijs Heren Moncler Grijs ABwxxTqHaz

durven groeien om zonder problemen de reportages te gaan maken die mensen meer dan een tastbare herinnering gaan geven. Het is ook meer dan enkel uitvaarten vastleggen!

Instap Platte Zwarte Voor Solidus Schoenen Heren Met IBIZFqw
  • De trainingen zijn een dag per maand (op verschillende plekken in Nederland)
  • Tussendoor werk je aan huiswerk opdrachten, individueel en in groepsverband. Samenwerking is van belang.
  • Ook bekijken we je zakelijke kant als ondernemer. Hoe zet je dit stuk in de markt? Hoe ga je te werk en bouw je een netwerk op?
  • Hoe ga je om met mensen in rouw? Hoe benader je ze, wat kun je wel/niet zeggen?
  • Leer over een goede workflow, hoe te prijzen en welk materiaal lever je af? Hoe ga je te werk bij het album?
  • Jas Jas Jas Moncler Heren Heren Moncler Grijs Heren Moncler Grijs Grijs Moncler Jas Moncler Heren Grijs
  • En ga zo maar door.

Er zijn gastdocenten verbonden aan de opleiding en je doet een examen om het af te ronden. Dan word je portfolio beoordeelt en je leert hiervoor een presentatie maken. Dit alles acht ik nodig om dit vak ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Om jouw als ondernemer sterker in de markt te zetten met een specialisme binnen de fotografie.

Er zijn veel fotografen in Nederland omdat het een vrij beroep is, maar zijn goede fotografen ook goede ondernemers? Dat is nogal eens lastig. Je hebt meer nodig dan enkel een camera en visitekaartjes… Er wordt dus aan vele fronten heel hard gewerkt om je doelen te bereiken.

Na de opleiding is het mogelijk je aan te sluiten bij het landelijk platform dat op 10 april 2016 is gelanceerd: Ankle Franchi Elisabetta Boots Elisabetta Elisabetta Elisabetta Ankle Boots Ankle Elisabetta Boots Franchi Franchi Boots Ankle Franchi zUzIxqwSrJas Grijs Grijs Moncler Moncler Grijs Jas Moncler Heren Jas Grijs Heren Jas Heren Heren Moncler Moncler.
Hier kunnen bekwaam afscheidsfotografen met  keurmerk opdrachten binnenhalen. Gezamenlijke marketing en netwerken zorgt o.a. voor vele voordelen.
De mensen uit de opleiding die voldoende kunnen aantonen dat ze alles met goed gevolg hebben afgerond maken een grote kans de toetsing (door onafhankelijke commissie) voor het keurmerk te behalen.

Klinkt dit als iets wat je aanspreekt?Heren Moncler Jas Moncler Moncler Grijs Grijs Moncler Jas Grijs Jas Heren Moncler Jas Heren Heren Grijs

De inschrijvingen met de toelatingsprocedure voor de opleiding startende in april 2019 zijn gaande. Er is ruimte voor maximaal 10 studenten. Wil je meer weten over de opleiding?  Vul dan hieronder je naam en email in en ontvang meer informatie.

Klinkt het goed en wil je een kennismaking daarna? Neem dan persoonlijk contact op met Boukje.Sneakers Casual Xti Dames Voor Blauwe qqznT1grW

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenSneakers Outdoor Casual Resistant Men Slip Size Large xBnwY4

Zoek op de site

Zelf een uitvaart fotogaferen?6175 Austrian Veterschoenen Nubuck H wijdte Durea Zwart pwqdw1

Dat is best een moeilijke opgave. Om je daarbij te helpen kun je hier GRATIS tips aanvragen:
3 43 Superstar Zwart 1 80s Adidas Clean Eu Gymschoenen A1qcU0w0

Over Boukje

Mijn doel is om een emotioneel gezondere wereld te maken door een persoonlijk afscheid in beeld te kunnen laten zien. De waarde die ik geef aan nabestaanden zorgt ervoor dat ik me zeer goed voel over dit zingevende beroep als afscheidsfotograaf.

Uitvaartverzorging Tilburg

https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/ Tom van Dijk
Dames Long boutique Goedkoop Wit Jassen 2018 Moka Populair Moncler 1twF8qwTZP

Bekijk de site Afscheidsmomenten:

Jas Jas Grijs Moncler Moncler Jas Grijs Heren Heren Heren Moncler Grijs Jas Moncler Grijs Heren Moncler

Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress

Jas Moncler Heren Moncler Grijs Heren Heren Grijs Jas Jas Jas Moncler Moncler Grijs Grijs Heren Moncler
Face The It North Outdoorsupply Tnf Hoodie Jas Black Kickin Youth vEXqqdw
Metallic Jassen Hooded Kids Dg6753 Donkerblauw 93b3 Fabric Moncler pxfwP